Följ ÖrebroBostäder AB

MAT, BAR & BOULE - typ som i FRANKRIKE

Pressmeddelande   •   Jun 23, 2016 10:44 CEST

Genrebild boule.

Nu är det klart, Boulebar kommer till Örebro. I mars slås portarna upp för restaurangkonceptet mat, bar och boule i Örebro i det nya kvarteret Husarens Gränd i NorrCity.

Boulebar öppnar i två av de stora affärslokalerna i det nyuppförda huset vid Husarens gränd. Restaurangerna är placerade mittemot varandra, in mot den fina innergården. Där kommer en parkliknande miljö att skapas för umgänge, boulespel och god mat.

Planerat öppningsdatum är den 1 mars 2017. Då kan örebroarna för första gången i Örebro förflyttas till Frankrike över en bit mat och ett parti boule. Eller som de själva säger; ”Boulebar är drömmen om den där kvällen i en park någonstans kring Marseilles ruffa bakgator. Där folk är sig själva och umgås: över ett glas pastis, över generationer, över en middag och naturligtvis över ett parti boule. Bon Appétit & Bonne Chance”.

Boulebar finns redan idag i Stockholm, Göteborg och Malmö och snart i Köpenhamn och Örebro. Startades av boulefantaster som fortsatt brinner för boulespelet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Noomi Bååth, lokalutvecklare, ÖrebroBostäder AB, 0707-19 44 28
Calle Baatz
, förhandlings- och uthyrningschef ÖrebroBostäder AB, 0707-19 42 97
Petter Gustavsson, affärsutvecklare, Boulebar, 0705-28 10 43

Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår vision, Hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera